• head-bgm

0 Gelar Pencét Pencét Gelar Gelar

0 Gelar Pencét Pencét Gelar Gelar

Katerangan Singkat:

● Pad angled nyadiakeun kanyamanan sareng efisiensi

● Ngatur pangguna isyarat kana posisi anu optimal

● Kulit sareng warna kulit : Hideung


  • :
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Rangka baja 11-gauge mastikeun integritas struktural maksimal

    Unggal pigura nampi lapisan jas bubuk éléktrostatik pikeun mastikeun adhesion sareng daya tahan maksimal

    Suku karét standar ngajagi dasar bingkai sareng nyegah mesin tina karét

    0 Gelar Pencét Pencét Gelar Gelar

    NW: 215KG

    Ukuran Mesin: 1200 * 980 * 1500mm

    Stack Beurat: 55KG

    Tube: 50 * 100mm ketebalan 3mm

    Pakét: Kasus lapis

    Jaminan Pabrikan:

    1) Pigura (henteu lapisan): 5 Taun
    2) Bagian Struktural: 3 Taun
    3) beurat Beurat: 2 Taun
    4) Pulleys: 2 Taun
    5) Surat Awéwé: 2 Taun
    6) Sakur Barang Anu Henteu Husus: 2 Taun
    7) Pabrik / Kabel / Grip: 1 Taun.

    0度三头肌_12

    ADJUSTMENS

    YES

    KUSUS
    Bantal Kontur Cushioning ngagunakeun busa cetakan pikeun kanyamanan sareng ketahanan punjul; Pél ngagaduhan panyokong plastik pikeun ngajagaan sareng ningkatkeun daya tahan

    Fakta:

        • Sanyawa Latihan
        • Target utama otot –Tricep
        • Otot helper -Tricep
    0度三头肌_19

    Leungeun Grips : Genggeman leungeun mangrupikeun sanyawa karét thermo extruded anu henteu nyerep sareng tahan ngagem-na-cimata; Grips dipikagaduh sareng kerah alumunium, nyegah aranjeunna teu dirobih nalika dianggo

    Kabel: Konstruksi lambar 7x19, lubricated, kabel dilapis nilon nyumponan spésifikasi militér AS

    Placards instruksional: Parentah anu gampang diturutkeun ngagambarkeun panggunaan anu leres sareng otot dilatih

    Pulleys: Polibér nilon Fiberglass-impregnated ningal bantalan disegel

    Piring Beurat sareng Batang Pitunjuk: Piring beurat baja. Piring beurat luhur dipasang sareng bushings diri pelumas

    7/16 "(11 mm) pinilih beurat diamét pin magnét magnet di tempat sareng nyambung ka tumpukan pikeun nyegah leungitna

    Kaseudeuh: Standar pungkur sareng frontshrouds


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami