• head-bgm

Tentang Kami

Tentang Kami

XUZHOU BAISHENG SPORTS CO., LTD anu khusus pikeun panalungtikan sareng manufaktur peralatan gim.BS SPORTS gaduh total dana USD 3 Juta.
nutupan wewengkon daratan leuwih ti 10000 méter pasagi.

Ruang lingkup bisnis BS SPORTS nyertakeun R&D, Production, Sales and After-sales service of gym gym commercial, home home sareng
produk anu aya hubunganana.Kan 70% produk anu dijual ka Amérika Kalér, Éropa Wétan, Wétan Tengah, Taiwan, HongKong jsb.

Kalayan kualitas luhur, efisiensi anu luhur sareng tim R&D kréatif tinggi, urang bakal nyumponan tungtutan palanggan kami kalayan kualitas anu saé sareng reputasi anu saé.

"Berorientasi sareng masarakat" mangrupikeun dasar budaya perusahaan urang. "Manfaat saling, inovasi anu saé, hormat pikeun umat manusa sareng operasi kontinyu"
mangrupikeun prinsip bisnis urang. Urang bakal ngamajukeun inovasi sareng sumanget realitas, nyiptakeun produk pangsaéna sareng alat kelas munggaran.
Kami daék digawé sareng mitra domestik sareng asing pikeun nyiptakeun win-win sareng kaayaan pangwangunan silih!

SUKAN BS tulus ngajak anjeun kunjungan BS SUKAN, uninga ngeunaan BS SUKAN, bantosan SUKAN BS. Kami cekelana ngarepkeun kadatangan anjeun!

15 taun pangalaman

Wewengkon 10.000 squaremeter. perusahaan urang Isspecialised dina produkproduksi na salesme.

Kualitas

Kami parantos lulus ti Sertifikasi Kualitas ChinaNasional sareng CE.Please sésana.

Jaminan Kiridit

Usaha teu tiasa dipercaya ku kapercayaan. Pilih pikeun kredibilitas sareng dagang kabébasan sareng kapercayaan dipercaya.

Walon Gancang

Pertanyaan anjeun, urang bakal ngabales heula kalinaan sareng jaga yén nyayogikeun produktivitas sareng memuaskan. Kami warmlywelcome anjeun!

Peralatan

Baris produksi kami ngagaduhan alat canggih. Theintroduction profésional peralatan gim olahraga sareng téknologi pikeun ngahasilkeun produksi standarisasi

factory (4)
factory (4)

Baris produksi kami ngagaduhan alat canggih. Theintroduction profésional peralatan gim olahraga sareng téknologi pikeun ngahasilkeun produksi standarisasi

Tim

Kalayan tim anu kuat pikeun insinyur forResearch and Development richexperience, harga kompetitif sareng excellentservice, milih kolaborasi sareng syarikat kami anu leres & pilihan pangsaéna kami bakal nyandak kauntungan sareng pasar. Warmlyinvite anjeun ngadatangan pabrik urang sareng waktos pananyaan.

factory (2)
factory (1)

Pangalaman

kualitas téknis anu unggul sareng inpormasi inovatif parantos ngadegkeun pasar raya luar laut. Produk utama urang nyertakeun kardioequipments (Kaseueuran / Elliptica / Uprightbike / Rower dll.). Latihan latihan, kakuatan gim, gim gimatisor (Barbell / Dumbbell, dll.) Produk andrelated.