• head-bgm

Dada Pencét BS-4001

Dada Pencét BS-4001

Katerangan Singkat:

● Pangaturan korsi sareng pad nampi tempatna rupa-rupa ukuran pangguna

● Nyayogikeun rasa alami sareng gerak anu langkung ageung

● Ngendali ngawenangkeun gerak alam


  • :
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Rangka baja 11-gauge mastikeun integritas struktural maksimal

    Unggal pigura nampi lapisan jas bubuk éléktrostatik pikeun mastikeun adhesion sareng daya tahan maksimal

    Suku karét standar ngajagi dasar bingkai sareng nyegah mesin tina karét

    Dada Pencét BS-4001

    NW: 221KG

    Ukuran Mesin: 1400 * 1350 * 1500mm

    Stack Beurat: 80KG

    Tube: 50 * 100mm ketebalan 3mm

    Pakét: Kasus lapis

    Jaminan Pabrikan:

    1) Pigura (henteu lapisan): 5 Taun
    2) Bagian Struktural: 3 Taun
    3) beurat Beurat: 2 Taun
    4) Pulleys: 2 Taun
    5) Surat Awéwé: 2 Taun
    6) Sakur Barang Anu Henteu Husus: 2 Taun
    7) Pabrik / Kabel / Grip: 1 Taun.

    ADJUSTMENS

    YES

    KUSUS
    Bantal Kontur Cushioning ngagunakeun busa cetakan pikeun kanyamanan sareng ketahanan punjul; Pél ngagaduhan panyokong plastik pikeun ngajagaan sareng ningkatkeun daya tahan

    Leungeun Grips : Genggeman leungeun mangrupikeun sanyawa karét thermo extruded anu henteu nyerep sareng tahan ngagem-na-cimata; Grips dipikagaduh sareng kerah alumunium, nyegah aranjeunna teu dirobih nalika dianggo

    Kabel: Konstruksi lambar 7x19, lubricated, kabel dilapis nilon nyumponan spésifikasi militér AS

    Placards instruksional: Parentah anu gampang diturutkeun ngagambarkeun panggunaan anu leres sareng otot dilatih

    Pulleys: Polibér nilon Fiberglass-impregnated ningal bantalan disegel

    Piring Beurat sareng Batang Pitunjuk: Piring beurat baja. Piring beurat luhur dipasang sareng bushings diri pelumas

    7/16 "(11 mm) pinilih beurat diamét pin magnét magnet di tempat sareng nyambung ka tumpukan pikeun nyegah leungitna

    Kaseudeuh: Standar pungkur sareng frontshrouds


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami