• head-bgm

Ngabuburit Jero BS-6521

Ngabuburit Jero BS-6521

Katerangan Singkat:

● Flywheel 23KG

● laser laser sareng robot dipasihan kanggo unit pilari super bersih

● Desain anu didorong ku pangalaman pikeun kaandalan


  • :
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Rangka baja 11-gauge mastikeun integritas struktural maksimal

    Unggal pigura nampi lapisan jas bubuk éléktrostatik pikeun mastikeun adhesion sareng daya tahan maksimal

    Suku karét standar ngajagi dasar bingkai sareng nyegah mesin tina karét

    Ngabuburit Jero BS-6521

    NW: 68KG

    Ukuran Mesin: 1160 * 595 * 1220MM

    Beurat Flywheel: 23KG

    Pangiriman: Sabuk

    Pakét: Karton


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami