• head-bgm

Lat Tarik BS-F-1006

Lat Tarik BS-F-1006

Katerangan Singkat:

● Wide grab lat pull-down nyaéta latihan anu hebat pikeun ngajantenkeun lats langkung lega. Téh mangrupa latihan anu saderhana pisan pikeun naon waé jalma anu saeutik atanapi seueur pangalaman.

● laser laser sareng robot dipasihan kanggo unit pilari super bersih

● Kulit sareng warna kulit : Hideung


  • :
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Rangka baja 11-gauge mastikeun integritas struktural maksimal

    Unggal pigura nampi lapisan jas bubuk éléktrostatik pikeun mastikeun adhesion sareng daya tahan maksimal

    Suku karét standar ngajagi dasar bingkai sareng nyegah mesin tina karét

    Lat Tarik BS-F-1006

    NW: 215KG

    Ukuran mesin: 1240 × 950 × 2280mm

    Stack Beurat: 80KG

    Tube: 65 * 114mm ketebalan 3mm

    Pakét: Kasus lapis

    Jaminan Pabrikan:

    1) Pigura (henteu lapisan): 5 Taun
    2) Bagian Struktural: 3 Taun
    3) beurat Beurat: 2 Taun
    4) Pulleys: 2 Taun
    5) Surat Awéwé: 2 Taun
    6) Sakur Barang Anu Henteu Husus: 2 Taun
    7) Pabrik / Kabel / Grip: 1 Taun.

    ADJUSTMENS

    YES

    KUSUS
    Bantal Kontur Cushioning ngagunakeun busa cetakan pikeun kanyamanan sareng ketahanan punjul; Pél ngagaduhan panyokong plastik pikeun ngajagaan sareng ningkatkeun daya tahan

    Fakta:

        • Sanyawa Latihan
        • Target utama otot - Lats
        • Otot helper - Biceps sareng deltoid pungkur

    Leungeun Grips : Genggeman leungeun mangrupikeun sanyawa karét thermo extruded anu henteu nyerep sareng tahan ngagem-na-cimata; Grips dipikagaduh sareng kerah alumunium, nyegah aranjeunna teu dirobih nalika dianggo

    Kabel: Konstruksi lambar 7x19, lubricated, kabel dilapis nilon nyumponan spésifikasi militér AS

    Placards instruksional: Parentah anu gampang diturutkeun ngagambarkeun panggunaan anu leres sareng otot dilatih

    Pulleys: Polibér nilon Fiberglass-impregnated ningal bantalan disegel

    Piring Beurat sareng Batang Pitunjuk: Piring beurat baja. Piring beurat luhur dipasang sareng bushings diri pelumas

    7/16 "(11 mm) pinilih beurat diamét pin magnét magnet di tempat sareng nyambung ka tumpukan pikeun nyegah leungitna

    Kaseudeuh: Standar pungkur sareng frontshrouds

    Métode:

    Posisi leungeun anjeun dina bar sakumaha lega sakumaha bar ngamungkinkeun anjeun angkat.
    Linggihna sareng leg gulungan tegalan dina quad anjeun.

    Ngeuskeun tonggongna, mundur rada saeutik sareng tarik bar ka handap kana dada luhur anjeun nalika kaserang tikét.

    Tahan posisi handap pikeun nyekel anu hadé sareng ngantep bar lalaunan ngaleungitkeun lats anu kaluar.
    Nalika ngantepkeun bar, kéngingkeun watak teu nyayogikeun anjeun pikeun nganjang ka sadayana.

    Naha saé nya:

    Cabut anu ngagawekeun seueur awak luhur, masihan anjeun latihan anu ageung tanpa résiko turunna beurat dina suku anjeun.

    Naon anu diawaskeun pikeun:

    Entong tarik pisan yén kabelna teu kendur sakumaha beuratna digedor ka luhur. Sakali gravitasi ditarik deui, tegangan ngadadak tiasa narik leungeun anjeun, tarik otot dina tonggong anjeun atanapi citakan anjeun dina gado. Henteu aya anu seueur senang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami