• head-bgm

Alat latihan anu anjeun tiasa mésér pikeun latihan di bumi nalika kuar coronavirus terus

Alat latihan anu anjeun tiasa mésér pikeun latihan di bumi nalika kuar coronavirus terus

Pangaturan gym anu sampurna hartosna anjeun henteu kedah mayar kaanggotaan gym atanapi palatih pribadi. Sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta parabot latihan anu pas.

Sareng alat pilihan anjeun bakal beda-beda gumantung kana tingkat kabugaran sareng tujuan kabugaran anjeun. Nyobian leungit beurat? Anjeun bisa resep pikeun ngaduruk kalori ku alat kardio sapertos anu aya dina téréal atanapi sapédah anu cicing. Hoyong nada luhur atanapi ngawangun otot? Grab sakumpulan dumbbells tur dina rutin latihan latihan.

Bisi anjeun peryogi manéhkeun kana kauntungan latihan biasa: Numutkeun kana Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit, éta tiasa ningkatkeun kasehatan otak anjeun, ngabantosan anjeun ngatur beurat anjeun, ngirangan résiko panyakit kardiovaskular anjeun, nguatkeun tulang sareng otot, sareng. ngajadikeun anjeun langkung senang.

Naha anjeun nuju ngawangun toko di garasi anjeun, ruang tamu anjeun atanapi pangkeng anjeun - hey, naon waé anu tiasa dianggo! - di dieu teh parabot gym bumi anjeun kedah nyiptakeun latihan jero ruangan pembunuh anjeun.


Waktu pos: Jan-10-2020