• head-bgm

Lempeng Beban Hip Penculikan BS-D48

Lempeng Beban Hip Penculikan BS-D48

Katerangan Singkat:

● Pad angled nyadiakeun kanyamanan sareng efisiensi

● Ngatur pangguna isyarat kana posisi anu optimal

● Bingkai sareng warna kulit : Digawe


  • :
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Rangka baja 11-gauge mastikeun integritas struktural maksimal

    Unggal pigura nampi lapisan jas bubuk éléktrostatik pikeun mastikeun adhesion sareng daya tahan maksimal

    Suku karét standar ngajagi dasar bingkai sareng nyegah mesin tina karét

    Lempeng Beban Hip Penculikan BS-D48

    NW: 165KG

    Ukuran Mesin: 133 x 145 x 120 cm

    Tube: 50 * 100mm ketebalan 3mm

    Pakét: Kasus lapis

    Jaminan Pabrikan:

    1) Pigura (henteu lapisan): 5 Taun
    2) Bagian Struktural: 3 Taun
    3) beurat Beurat: 2 Taun
    4) Pulleys: 2 Taun
    5) Surat Awéwé: 2 Taun
    6) Sakur Barang Anu Henteu Husus: 2 Taun
    7) Pabrik / Kabel / Grip: 1 Taun.

    ADJUSTMENS

    YES

    KUSUS
    Bantal Kontur Cushioning ngagunakeun busa cetakan pikeun kanyamanan sareng ketahanan punjul; Pél ngagaduhan panyokong plastik pikeun ngajagaan sareng ningkatkeun daya tahan

    详情页_04

    Grips dipikagaduh sareng kerah alumunium, nyegah aranjeunna teu dirobih nalika dianggo

    Genggeman leungeun nyaéta komposit urétana awét

    详情页_05

    Bantal kontur ngagunakeun pawai dibentuk pikeun kanyamanan sareng ketahanan punjul

    Pél ngagaduhan panyokong plastik pikeun ngajagaan sareng ningkatkeun daya tahan

    详情页_04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori